Do you want to attend one of our trainings at a more convenient location? Maybe you need the flexibility to accommodate your busy schedule when choosing a workshop date. Our online training offers a solution, allowing you to attend a workshop in the time and place that are best for you.

Doriți să participați la unul dintre cursurile noastre într-o locație mai convenabilă? Poate că aveți nevoie de flexibilitate pentru a vă potrivi programul atunci când alegeți o dată pentru curs. Instruirea noastră online oferă o soluție, permițându-vă să participați la un curs în timpul și locul cel mai potrivit pentru dvs.

Participați la un curs oferit de consultanții noștri experimentați și ușor accesibil prin portalul nostru online. La fel ca și cursurile noastre personale, atelierele noastre online sunt concepute pentru a vă oferi instrumente practice și o bază solidă pentru implementarea strategiilor eficiente cu elevul dvs. excepțional. Prezentatorii noștri vă vor ghida prin componentele teoretice ale lecției și vă vor oferi exemple și demonstrații ale strategiilor prezentate. Destinate atât specialiștilor, cât și părinților, atelierele noastre online vă permit să progresați în ritmul propriu, oferindu-vă o fereastră de timp pentru a finaliza instruirea din momentul în care începeți.