Drepturile de proprietate intelectuală sunt ca orice alt drept de proprietate. Acestea permit creatorilor sau proprietarilor de brevete, mărci comerciale sau lucrări protejate prin drepturi de autor, să beneficieze de propria muncă sau investiție într-o creație. Picture Exchange Communication System, PECS și Pyramid Approach to Education sunt mărci comerciale înregistrate ale Pyramid Educational Consultants, Inc. Pyramid deține, de asemenea, drepturi de autor legate de cursurile și atelierele noastre, produse, Pics 4 PECS și alte materiale care nu sunt permise pentru utilizare comercială.

Acest site și conținutul furnizat în acest site, inclusiv, dar fără a se limita la, imagini grafice, audio, video, cod html, butoane și text, nu pot fi copiate, reproduse, republicate, încărcate, postate, transmise sau distribuite în în orice mod, fără consimțământul scris prealabil al Pyramid, cu excepția faptului că puteți descărca, afișa și imprima o copie a materialelor pe un singur computer numai pentru uz personal, necomercial, cu condiția să nu modificați materialul în niciun fel și păstrați intacte toate drepturile de autor, mărcile comerciale și alte notificări de proprietate.

Editorii sau scriitorii solicită adesea utilizarea fotografiilor, graficelor, imaginilor PECS și / sau a altor materiale pentru utilizare comercială. Dacă doriți să obțineți permisiunea de la Pyramid pentru a utiliza proprietatea noastră intelectuală, vă rugăm să completați și să trimiteți o cerere aici.

Vă rugăm să ne ajutați să menținem integritatea PECS și a abordării Pyramid asupra educatiei, descurajând practicarea instruirii neautorizate PECS și Pyramid sau a altor utilizări ale proprietății noastre intelectuale. Dacă doriți să raportați către Pyramid utilizarea neautorizată a proprietății noastre intelectuale, vă rugăm să ne contactați la IP@pecs.com.