Locuiți într-o zonă rurală? Vă aflați departe de vreunul dintre consultanții noștri locali? Consultarea la distanță este disponibilă pentru familiile, echipele și organizațiile care sunt interesate să primească consultări cu privire la Sistemul de Comunicare prin Schimb de Imagini (PECS) și Abordarea Piramidală a Educației – ABA Funcțională. Acest serviciu poate fi livrat în trei moduri: live cu ajutorul internetului, telefon sau video. Pentru mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la romania@pecs.com sau +40 0723 671 338.

Suport De La Distanță- Opțiuni De Livrare

Consultanță În Direct De La Distanță Prin Internet

Consultanța și asistența la distanță vă oferă feedback imediat de la un consultant expert, în confortul propriei case sau clase. Acesta poate fi un serviciu continuu sau un serviciu unic. În timpul acestui serviciu de consultare, participanții vor avea ocazia să:

  • Demonstreze lecții / activități
  • Pună întrebări și să găsească soluții​
  • Primească feedback specific cu privire la implementarea abilităților
  • Urmărească un consultant calificat care demonstrează concepte
  • Asiste la luarea deciziilor adecvate bazate pe date de colectare
  • Primească un rezumat scris al recomandărilor care au fost discutate

Consultanță Telefonică

Acest serviciu de consultanță se adreseaza părintelui sau  specialistului care are întrebări generale legate de Sistemul de Comunicare prin Schimbul de Imagini (PECS) sau de Abordarea Piramidală a Educației. Consultația poate dura de la 15 minute până la 60 de minute și poate avea loc o dată pe săptămână. Dacă există întrebări specifice elevului, această consultare poate fi combinată cu trimiteri video. Dacă consultarea telefonică este un serviciu continuu, va urma un scurt rezumat al apelului telefonic.

I

Consultanță Materiale Video

Pentru acest serviciu, părintele sau specialistul trimite un material video însoțit cu întrebări. Un consultant Pyramid va examina și va oferi feedback cu privire la întrebările trimise și va oferi recomandări în legătură cu videoclipul trimis. Feedback-ul scris va fi furnizat prin e-mail.