Pyramid oferă o serie de aplicații concepute pentru părinți, specialiști și elevi. Aplicațiile noastre vă pot ajuta să configurați cu succes săli de clasă, să predați discriminarea imaginilor, să oferiți recompense, să îi încurajați să aștepte și să facilitați comunicarea elevilor!

Download on the Apple App Store

PECS® IV+ (Disponibil exclusiv pentru iPad® și iPad™ mini)

Este pregătit elevul tău să facă tranziția de la Cartea de Comunicare PECS tradițională la un dispozitiv tehnologic AAC (Comunicare Alternativă/Augumentativă)? Pentru elevii care stăpânesc Fazele de la I la IV ale Sistemului de Comunicare prin Schimbul de Pictograme (PECS) folosind cartea de comunicare PECS tradițională, PECS IV+ este următorul pas în tehnologie! Conceput pentru a se folosi în orice mediu, PECS IV+ permite utilizatorilor să construiască banda de comunicare cu multiple pictograme prin-o pagină dedicată Începuturilor de Propoziție, cu 20 de pagini digitale și generator de voce.

Librărie de Imagini disponibile în urmatoarele limbi: Engleză, Spaniolă, Japoneză, Germană și Greacă

Descarcă Ghidul de pornire
Vizionează filmul demonstrativ Suport Aplicație Află mai multe

Download on the Apple App StoreGet it on Google Play

Working4™

Sistemul vizual de recompensare este pe placul tuturor. Folosind acestă aplicație, permite elevului să cunoască pentru ce lucrează, cât de mult trebuie să lucreze și cât de aproape este până obține recompensa pentru munca efectuată. Puteți folosi aplicația pentru activități școlare, sarcini casnice, pentru a-i determina pe copii să mănâncd legumele și multe altele! Porniți aplicația prin selectarea numărului de elemente (de la 1 la 5) pe care elevul trebuie să îi câștige. Apoi, configurați panoul  de alegere pentru elevul dumneavoastră selectând de la 1-6 articole din biblioteca de pictograme presetată  sau din propria bibliotecă de fotografii. Pentru a șterge o imagine din ecranul de alegere al profesorului, țineți apăsat pe imagine timp de 5 secunde. Oferiți elevului panoul de alegere să selecteze pentru ce dorește să lucreze și apoi începeți lecția. De fiecare dată când elevul câștigă un element, glisați elementul în căsuța goală. Imediat ce elevul a câștigat toate elementele, apăsați butonul “cash in” pentru indica elevului premiul! Panoul de elemente se resetează la pagina principală pentru următoarea alegere sau puteți crea un nou panou de alegere astfel încât elevul să își selecteze o noua recompensă.

Disponibil în limba: Engleză, Japoneză, Spaniolă, Portugheză*
Watch Demo Video Află mai multe

*Japoneză, spaniolă și portugheză braziliană sunt disponibile numai pe dispozitivele Apple.