În cadrul Pyramid, scopul nostru este de a ajuta persoanele cu dizabilități de dezvoltare, autism și / sau provocări de comunicare să învețe să-și modeleze propria viață și să participe la lumea din jur. Folosim un amestec cu spectru larg de analiză comportamentală și practici bazate pe dovezi știițifice cu rezultate pozitive, oferim elevilor abilitățile de a vă spune ce doresc, ce au nevoie, ce văd, și mediile educaționale unice de care au nevoie pentru a învăța și pentru a se dezvolta către o mai mare independență.

Compania a fost înființată în 1992 de dr. Andy Bondy, Lori Frost, MS, CCC-SLP, dezvoltatori ai Sistemul de Comunicare Prin Schimb de Imagini (PECS) și Abordarea Piramidală a Educației- Un ghid pentru ABA Funcțională . Au dezvoltat aceste practici cu accent pe comunicarea funcțională, învățare și proiectarea strategiilor de predare pentru a sprijini elevii în mediile și activitățile lor de zi cu zi. Pe măsură ce compania s-a extins în Statele Unite și în alte țări, tot mai mulți elevi de toate vârstele, împreună cu familiile, profesorii și echipele de sprijin, au beneficiat și continuă să beneficieze de PECS și de Abordarea Piramidală a Educației -Ghid pentru ABA Funcțională.

Valorile noastre

Suntem o organizație pasionată si inovatoare ce are ca scop principal schimbarea pozitivă in viața persoanelor. Valorizăm procesul creativ si colaborativ ce contribuie la creșterea si dezvoltarea clienților si angajaților noștri. Luam decizii bazate pe colectarea de date , adaptabili mediului in continuă schimbare și nevoilor elevilor, familiilor si comunităților pe care le servim.

Echipa noastră este extinsă pe tot globul și este formată din profesioniști dintr-o varietate de medii care împărtășesc pasiunea de a oferi oamenilor de toate vârstele, abilitățile care îi vor ajuta să își conducă viața în prezent și în viitor. Oferim instruire într-o gamă largă de subiecte, inclusiv PECS, Abordarea Piramidala a Educației, comunicare și comportament. Oferim consultanță acasă, la școala, la serviciu dar și în mediul comunitar, pentru a vă ajuta pe dvs. și echipa dvs. să aflați ce strategii se vor potrivi cel mai bine elevului dvs. Dacă aveți întrebări sau doriți să vă conectați cu alte persoane care se confruntă cu provocări similare, vă puteți alătura comunității noastre online. De asemenea, oferim o selecție de produse concepute pentru a fi utilizate cu PECS și pentru a ajuta elevii în clasă, comunitate și pe tot parcursul vieții lor de zi cu zi. Puteți viziona videoclipurile despre produsele noastre și suntem întotdeauna bucuroși să vă ajutăm în alegerea materialelor care funcționeaza cel mai bine pentru dvs.

Știm că sunteți dedicat să vă ajutați cursantul să aibă cea mai bună viață pentru el/ea și am dori să vă sprijinim în acest proces.

Istorie

Când familiile și educatorii au început să asiste la efectele pozitive ale strategiilor pe care Lori Frost, MS, CCC-SLP și dr.Andy Bondy le-au creat pentru a ajuta copiii în clasă, acesția au primit multe cereri pentru a-i îndruma pe ceilalți în implementarea sistemelor lor. Următorul pas a fost să formeze o companie care să le permită să se dedice Sistemului de Comunicare Prin Schimbul de Imagini (PECS) și Abordarea Piramidală a Educației- Un ghid pentru ABA Funcțională ​ către un public mai larg, așa că au înființat Pyramid Educational Consultants în 1992. Au predat primul lor curs practic în Texas anul 1993 și compania s-a extins în curând pentru a include consultanți suplimentari pentru a oferi instruire și pentru a sprijini clienții individuali. Profesioniștii din alte țări au început, de asemenea, să caute instruire și primul birou internațional Pyramid a fost înființat în Marea Britanie urmând să deschidă în scurt timp birouri și în alte țări. Revizuit și susținut de experți în domeniu în anii de când au fost dezvoltate, materialele despre PECS și Pyramid Approach au fost traduse în mai multe limbi, aducând abilități de comunicare și strategii de învățare pentru elevii din întreaga lume.

Unde Suntem

Biroul Pyramid
Servicii oferite de Pyramid

Consultanții noștri operează în țări din întreaga lume, aducând strategii eficiente și schimbări pozitive în viața persoanelor cu o varietate de nevoi, obiective și perspective. Sistemul de Comunicare Prin Schimbul de Imagini (PECS) și Abordarea Piramidală a Educației- Un ghid pentru ABA Funcțională ​, sunt respectate pe scară largă în domeniile autismului și analizei comportamentale aplicate și sunt folosite cu încredere de cei care le utilizează în fiecare zi pentru a comunica, a învăța, a lucra și a trăi. Până în prezent, textele noastre fundamentale, Abordarea Piramidală a Educației- Un ghid pentru ABA Funcțională, au fost actualizate și traduse în 15 limbi. Pyramid operează birouri în 15 țări și continuă să crească. În plus, colaborăm cu organizații locale din întreaga lume pentru a face metodele noastre accesibile pentru orice persoană.

Pe Cine Ajutăm

Copii Și Adulți

Serviciile noastre ajută persoanele cu autism și cu o serie de alte provocări, de la întârzieri de dezvoltare, dizabilități fizice și intelectuale, la deficiențe de auz, leziuni ale creierului și orice alte boli care pun obstacole în calea activităților funcționale de zi cu zi. Elevii care au comunicare vocală limitată, primesc o voce prin intermediul Sistemului de Comunicare prin Schimbul de Imagini (PECS), învățând să interacționeze și să-și dezvolte abilități pentru o viață de învățare. Folosind Abordarea Piramidală a Educației – Ghid pentru ABA Funcțională, adaptăm sala de clasă la diversele nevoi ale elevilor, ajutându-i învață eficient de la bun început. Folosim aceleași instrumente pentru a asista adolescenții și adulții pe măsură ce trec prin școală, muncă și comunitate. Pe măsură ce clienții noștri și echipele de asistență își dau seama cum poate arăta viața lor, îi ajutăm să-și dezvolte abilitățile funcționale pe care le pot aplica interacțiunilor și activităților lor zilnice.

Când ne consultăm cu persoane, adoptăm de fiecare dată o abordare unică, ascultând mai întâi ceea ce vor să realizeze și apoi implementăm planul care funcționează cel mai bine pentru echipa lor. Ne putem întâlni în orice locație și prin orice mod care funcționează mai bine pentru dvs., acasă, la școală sau într-un centru de tratament, online sau prin consultare telefonică sau video.

Specialiști

Prin cursurile și atelierele noastre, oferim specialiștilor instrumentele de care au nevoie pentru a începe să le predea elevilor abilități funcționale imediat. Cu baza teoretică, exemplele practice și oportunitățile de practică cu un consultant experimentat, fiecare dintre atelierele noastre vă va pregăti să implementați protocoalele noastre. Cursurile noastre acoperă o gamă largă de subiecte și avem participanți din diverse domenii. Indiferent de rolul dvs. și cu oricine lucrați, ne propunem să vă oferim îndrumări pentru a ne adapta metodele la mediul dvs. specific.

Consultanții noștri lucrează cu școli și diferite centre pentru a-i sprijini în utilizarea sistemelor noastre pentru a construi medii de învățare mai eficiente. Oferind fiecărui elev abilitățile funcționale de care are nevoie pentru a reuși în viața de zi cu zi, favorizează un mediu de învățare incluziv și interactiv în care toată lumea este susținută în atingerea potențialului său. Vă putem ajuta să vă organizați sala de clasă și curriculum-ul folosind Abordarea Piramidala a Educației, să vă asistăm echipa în crearea și procesul de atingere al obiectivelor comune și colaborarea pentru a depăși obstacolele, pe măsură ce elevii își dezvoltă abilitățile.

Familii

A putea comunica unii cu altii, permite tuturor membrilor familiei să prospere și să devină capabili să se susțină reciproc. Strategiile noastre sunt menite să ajute persoanele să aibă succes nu numai într-o sală de clasă, ci și acasă, în comunitatea lor și oriunde merg, iar părinții și frații sunt membri importanți ai echipei în acest proces. Ne-am proiectat instrumentele pentru a fi utile pentru toți membrii familiei și pentru a fi ușor încorporate în programele aglomerate, oferind oportunități pe tot parcursul săptămânii de a comunica și de a dezvolta abilități. Unele familii lucrează cu noi la început pentru a-și da un start bun, în timp ce cu alte familii, am construit relații de consultanță  de-a lungul multor ani. Indiferent de timpul petrecut cu familia dvs., suntem dedicați să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele.

Părinții care participă la cursurile noastre sunt încurajați să folosească metodele noastre prin sfaturi practice, demonstrații și jocuri de rol. Consultanții noștri vă vor conduce prin fundamentele teoretice și vă vor pregăti să puneți în aplicare aceste instrumente și strategii cu copilul dumneavoastră. Suntem bucuroși să vă oferim îndrumări pe măsură ce avansați, răspunzând întrebărilor dvs. și ajutându-vă să abordați provocările pe măsură ce apar.