Vă prezentăm cuplul care a îmbinat ideile lor inovatoare pentru a ajuta copiii să își dezvolte abilități funcționale și împreună au reușit să conceapă abordări educaționale care au imbunătățit viața multor persoane din întreaga lume.

Andy Bondy este președinte și cofondator Pyramid Educational Consultants. Dr. Bondy este un lider inovator în domeniul autismului și analizei comportamentale aplicate. A condus timp de paisprezece ani un sistem de școli publice la nivel de stat pentru elevii cu autism. Este co-autor al Manualului de instruire PECS. De asemenea, el a scris Pyramid Approach to Education, un manual de instruire care oferă o orientare integrată spre dezvoltarea unor medii educaționale eficiente care îmbină analiza comportamentului aplicat cu activitățile funcționale și strategiile creative de comunicare. Dr. Bondy și-a primit MA și doctoratul de la UNC Greensboro și și-a finalizat stagiul clinic în 1976 la Universitatea din Kansas Medical Center. Dr. Bondy a prezentat numeroase lucrări, prelegeri și ateliere la conferințe și convenții regionale, naționale și internaționale privind analiza comportamentului, PECS și Abordarea Piramidală a Educației -Ghid pentru ABA Funcțională. El a rămas activ în cercetare și scriere, continuă să dezvolte metode noi și inovatoare de a ajuta copiii cu autism și tulburări de dezvoltare conexe.
Lori Frost este vicepreședinte și cofondator Pyramid Educational Consultants. Este co-autoare a Manualului de instruire PECS. Ea a fost pilonul din spatele creării PECS, un sistem unic care permite copiilor cu abilități limitate de comunicare să inițieze comunicarea cu profesorii, părinții și colegii. Lori Frost are o bogată experiență în predarea comunicării funcționale și analiza comportamentului aplicat. Ea a asistat la dezvoltarea unui număr de pachete de instruire concepute pentru a preda abilități lingvistice și academice. Lori Frost a obținut licența în patologie de vorbire și audiologie de la Universitatea din Arkansas și MS în patologie de vorbire și de limbaj de la Universitatea din Carolina de Nord de la Chapel Hill în 1982. A lucrat în multe medii școlare publice și private ca patolog de vorbire. În calitate de consultant Pyramid, Lori Frost a călătorit în întreaga țară și în lume, predând cursuri despre PECS și Pyramid. A prezentat o serie de lucrări și prelegeri despre autism și comunicare, a fost co-autor al mai multor articole și capitole și este respectată de profesioniștii din domeniul ei ca lider în sistemele de comunicare funcționale.