Alătura-te echipei noastre

Îți sună cunoscut?

 

Masterat

 

Experientă PECS
si Pyramid

 

Experientă
practică

Dacă da, căutam experți ca tine!

Pyramid Educational Consultants este o firmă de formare și consultanță ce este în continuă creștere și este dedicată înbunătățirii  vieții elevilor cu autism și diferențe de dezvoltare asociate. Consultanții noștri oferă o  gamă largă de prezentări profesionale și servicii de consultanță în întreaga lume unde:

  • Ne personalizam cu atenție serviciile în funcție de fiecare persoană și situație
  • Incorporăm continuu cele mai noi cercetări în programele noastre
  • Oferim soluții practice

Ne concentrăm pe predarea principiilor și abilităților necesare pentru a crea medii educaționale eficiente, astfel încât cei pe care îi consiliem să poată începe să funcționeze mai independent dea-lungul timpului.

Calificari:

  • Masterat într-un domeniul relevant (ex: analiza comportamentului, educație specială, patologia vorbirii)
  • Candidatul trebuie să aibă o experiență considerabilă în utilizarea PECS și a abordării Pyramid a educației într-unul sau mai multe setări. Candidații trebuie să fi participat, de asemenea, la un curs PECS Nivel 1, certificat de Pyramid Educational Consultants
  • Consultanții noștri lucrează cu o mare varietate de profesioniști, paraprofesioniști și familii. Avem nevoie de consultanți care să ofere credibilitatea experienței practice în domeniu.

Candidații vor trebui să aibă disponibilitatea de a călători frecvent în Statele Unite și în întreaga lume (aproximativ 3-5 zile pe săptămână) și trebuie să se simtă confortabil sa călatoreasca singuri.

Suntem mândri de cultura companiei noastre și lucrăm din greu pentru a ne asigura că toți consultanții noștri se bucură de un echilibru puternic între muncă și viață personală, sunt provocați continuu și li se oferă noi oportunități de dezvoltare.

Dacă sunteți în căutarea unei noi oportunități, ne-ar plăcea să aflăm despre dvs.! Vă rugăm să trimiteți CV-ul dvs. la careers@pecs.com.

Oportunități de franciză și licențiere

Pe măsură ce popularitatea PECS și a abordării Pyramid asupra educației crește, ne confruntăm cu cereri tot mai mari de servicii în întreaga lume. Sunt disponibile oportunități pentru persoanele interesate de a înființa și dezvolta o entitate corporativă Pyramid sau de a încheia un acord de licențiere cu Pyramid pentru a furniza produse și servicii Pyramid pe un teritoriu atribuit.

Contactați-ne la development@pecs.com pentru mai multe informații despre posibile francize și oportunități de licențiere.