Rețele Sociale​

Visit us on social media:

Multe persoane care pun în aplicare Sistemul de Comunicare prin Schimbul de Imagini (PECS) și / sau Abordarea Piramidală a Educației au întrebări și au nevoie de ajutor rapid! Vă puteți alătura grupului nostru complet de asistență pentru utilizatori PECS pe Facebook! Membrii acestui grup privat au acces la consultanții instruiți ai Pyramid, precum și la mii de alți părinți și specialiști din întreaga lume care implementează PECS și Abordarea Piramidală a Educației. PECS User Support Group oferă un forum deschis persoanelor pentru a posta întrebări, comentarii și îngrijorări. În fiecare lună, un consultant Pyramid va fi disponibil pentru a examina postările, pentru a răspunde la întrebări, pentru a oferi informații despre crearea lecțiilor cu succes și pentru a oferi sugestii utile. Grupul de asistență pentru utilizatori Facebook PECS este pagina oficială de socializare pentru PECS și Pyramid! Accesați Facebook pentru a vă alătura grupului astăzi.

Grupuri De Utilizatori PECS®

Doriți să vă alăturați altor entuziaști PECS din apropiere pentru a învăța noi abilități, pentru a obține idei noi și pentru a discuta despre strategiile de implementare PECS? Există diverse grupuri în SUA și în lume care se întâlnesc de mai multe ori pe an. Ședințele durează aproximativ două ore și constau într-o sesiune clinică condusă de un consultant educațional Pyramid. Aceste sesiuni oferă posibilitatea de a practica noi abilități, de a pune întrebări, de a corecta/repara implementarea PECS, de a împărtăși idei, de a vă conecta și de a socializa. Membrii includ părinți, specialiști și studenți care sunt dedicați îmbunătățirii cunoștințelor lor despre PECS, împărtășind în același timp experiențele lor cu ceilalți. Sperăm că toți membrii vor ajuta, de asemenea, să introducă PECS în familii și sisteme școlare care lucrează cu persoane care au nevoie de un sistem funcțional de comunicare.

Beneficiile Membrilor La Fiecare Reuniune:

  • Reduceri la cursuri, consultanță și produse sponsorizate de Pyramid
  • Șansa de a câștiga participarea gratuită la un curs sponsorizat de Pyramid la alegere
  • Acces gratuit la un consultant Pyramid

Date De Întâlnire:

Fiecare grup de utilizatori PECS ține în general întâlniri de trei ori pe an. Noii membri sunt bineveniți în orice moment. Datele, orele și locațiile grupului de întâlniri variază. În prezent nu sunt programate întâlniri, dar dacă sunteți interesat să formați un grup, vă rugăm să ne contactați la romania@pecs.com.