O varietate de videoclipuri gratuite sunt disponibile pentru a vă ajuta să aflați mai multe despre PECS, abordarea Pyramid asupra educației, Pyramid ca și companie și serviciile și produsele pe care le oferim.

Puterea PECS: O carte de mulțumiri de la părinți, angajați și elevi

Fondatorii Pyramid și dezvoltatorii PECS, Andy Bondy, și Lori Frost, au vizitat Școala Saplings din Poznan, Polonia în 2016 și au primit o carte minunată realizată de părinți și angajați, mulțumindu-le pentru PECS și descriind impactul incredibil pe care PECS l-a avut asupra vieții copiilor lor. Ne place atât de mult încât am decis să o împărtășim cu voi!

Un Interviu Cu Dr. Andy Bondy Și Lori Frost: O Serie Cu 4 Părți

Alăturați-vă dezvoltatorilor PECS și fondatorilor Pyramid Educational Consultants, Andy Bondy, și Lori Frost, în timp ce discută despre PECS, abordarea Pyramid asupra educației, produse, înființarea și extinderea Pyramid Educational Consultants.

Partea 1: Dezvoltarea PECS
© Copyright 2013, Pyramid Educational Consultants
Partea 2: Dezvoltarea abordării Pyramid asupra educației
© Copyright 2013, Pyramid Educational Consultants
Partea 3: Înființarea Pyramid Educational Consultats
© Copyright 2013, Pyramid Educational Consultants
Partea 4: Extinderea internațională a Pyramid Educational Consultants
© Copyright 2013, Pyramid Educational Consultants

Sistemul De Comunicare Prin Schimb De Imagini® (PECS®): Seria 4 Părți

Aflați mai multe despre sistemul de comunicare prin schimb de imagini (PECS). Subiectele abordate includ Introducere în PECS, Pregătirea pentru PECS, Prezentare generală a fazelor PECS și Sfaturi pentru succesul PECS.

Partea 1: Introducere în PECS: un interviu cu Dr. Andy Bondy, co-dezvoltator al PECS
În prima parte a acestei serie video în patru părți despre PECS, este intervievat co-dezvoltatorul PECS și cofondatorul Pyramid Educational Consultants, Dr. Andy Bondy. Dr. Bondy descrie PECS, explică filosofia din spatele PECS și descrie cine poate beneficia de PECS.
Partea 2: Pregătirea pentru PECS
În partea a doua a acestei serii video în patru părți despre PECS, Karen Neill, patolog în limbajul vorbirii din Vancouver, descrie cum să pregătiți cursantul și mediul când începeți cu PECS.
Partea 3: Prezentare generală a fazelor PECS
În partea a treia a acestei serii video în patru părți despre PECS, Erin Yorke, consultant în educație și comportament, descrie și oferă o scurtă prezentare generală a celor șase (6) faze ale PECS.
Partea 4: Sfaturi pentru succesul PECS.
În partea a patra a acestei serii video în patru părți despre PECS, Karen Neill, patolog în limbajul vorbirii din Vancouver, oferă sugestii care vă vor ajuta să aveți succes cu PECS.
Aceste videoclipuri au fost create de Programul de informare pentru autism și tulburări conexe, cunoscut sub numele de POPARD, în colaborare cu Pyramid Education. Aceste videoclipuri NU sunt destinate să fie videoclipuri de instruire. Pentru mai multe informații despre PECS și / sau pentru a explora oportunitățile de instruire, contactați-ne la romania@pecs.com.

 Mulțumiri speciale Donnei Banzhof, lui Alexis MacPherson, Erin Yorke, Karen Neill, Joy McGowan și Brad Almond pentru asistența lor în crearea acestei serii video.

Webcast-uri Gratuite

Dezvoltat de Andy Bondy și Lori Frost,
cofondatori ai Pyramid Education și co-dezvoltatori ai
sistemului de comunicare prin schimb de imagini (PECS)

Aflați mai multe despre subiectele noastre cele mai solicitate: PECS, abordarea Pyramid asupra educației, emoțiilor și comportamentului verbal. Webcast-urile noastre încorporează prezentări de imagini și narațiune audio. Titlurile actuale includ I Am the Master of My Emotions,(Sunt stăpînul propriilor emoții),  PECS și Skinner’s Verbal Behavior, (Comportamentul Verbal a lui Skinner), O imagine clară: utilizarea și beneficiile PECS și abordarea Pyramid pentru părinți și profesioniști.

Abordarea Pyramid Pentru Părinți Și Specialiști

25 de minute Descriere general Acestă transmisiune începe cu o scurtă prezentare generală a abordării Pyramid asupra educației, un model unic de predare conceput de Andy Bondy, bazat pe principiile cu spectru larg ale analizei comportamentului aplicat. Acest webcast va discuta pe scurt elementele de bază ale Pyramid, inclusiv activități funcționale, sisteme de întărire, abilități de comunicare / sociale și comportamente inadecvate din punct de vedere contextual. Va urma o descriere a elementelor de vârf ale Pyramid, inclusiv generalizarea, crearea de lecții eficiente, strategii de predare specifice, minimizarea și corectarea erorilor, precum și colectarea și analiza datelor. Abordarea Pyramid pentru părinți și specialiști este potrivită pentru toți membrii echipei educaționale care doresc să afle despre abordarea Pyramid asupra educației, inclusiv logopezi, părinți, profesori, paraprofesioniști, analiști comportamentali, psihologi, asistenți sociali și alți specialiști care furnizează servicii sau locuiesc cu persoane cu dizabilități de dezvoltare. Ce veți începe să învățați:
  • Cum să implementați cu succes abordarea Pyramid asupra educației
  • Importanța predării abilităților de comunicare funcțională
  • Cum să creați oportunități de predare
Prezentator: Dr. Andy Bondy, Participați la trainingul despre abordarea Pyramid asupra educației pentru a afla mai multe despre abordarea Pyramid asupra educației. De asemenea, puteți vizualiza programul cursurilor noastre.

O Imagine Clară: Utilizarea Și Beneficiile PECS

45 de minute Alăturați-vă lui Lori Frost, pe măsură ce prezintă sistemul de comunicare prin schimb de imagini (PECS) și include un rezumat a celor șase faze, o discuție despre mituri și lucruri asociate cu PECS și o prezentare generală a cercetărilor legate de PECS. Descriere generală Această transmisiune începe cu o scurtă prezentare generală a abordării Pyramid asupra educației. Un model unic de predare conceput de dr. Andy Bondy, dr. Bazat pe principiile analizei comportamentale aplicate (ABA) cu spectru larg. Urmează o descriere a abordărilor tradiționale ale comunicării și o prezentare generală a PECS. Lori discută pe scurt fazele PECS și datele rezultatelor, precum și relația PECS cu sistemele de întărire, programele și managementul comportamentului. Vă rugăm să rețineți că aceasta este doar o prezentare generală și nu este destinată unui atelier de instruire. O imagine clară: Utilizarea și beneficiile PECS sunt potrivite pentru toți membrii echipei educaționale care doresc să afle despre sistemul de comunicare prin schimb de imagini (PECS), inclusiv patologi ai limbajului, părinți, profesori, paraprofesioniști, analiști comportamentali, psihologi , asistenții sociali și alți specialiști care oferă servicii pentru/ sau locuiesc cu persoane cu dizabilități de dezvoltare. Ce veți începe să învățați::
  • Sistemul de comunicare prin schimb de imagini, este un sistem unic de comunicare augmentativă / alternativă
  • PECS constă din șase faze de instruire distincte
  • PECS este o strategie bazată pe dovezi
  • Percepții greșite frecvente despre PECS
Prezentator: Lori Frost, MS, CCC-SLP Participați la instruirea PECS de nivel 1 pentru a afla mai multe despre PECS. De asemenea, puteți vizualiza programul cursurilor noastre.

Sunt Stăpânul Emoțiilor Mele

45 de minute Alăturați-vă doctorului Andy Bondy, în timp ce explica de ce mulți copii, în special cei cu autism, au dificultăți în a dobândi un limbaj legat de exprimarea emoțiilor și identificarea emoțiilor la alte persoane. Andy prezintă informațiile într-un mod simplu și conversațional, permițând chiar și începătorului să înțeleagă conceptele discutate. Descriere generala B.F. Skinner a oferit un ghid important pentru analiza limbajului în cartea sa, Comportamentul verbal. În această carte, el subliniază valoarea critică a concentrării pe funcția diferitelor aspecte ale comunicării. Analiza sa include o secțiune foarte interesantă despre ceea ce el a numit „evenimente private”. Adică, cum învățăm să vorbim despre lucrurile care se întâmplă în interiorul nostru? Eu sunt Stăpânul Emoților mele și va revizui abordările tradiționale de învățare a copiilor cu autism să comunice despre emoțiile lor, precum și despre cum să răspundă la un astfel de limbaj de la alte persoane. Dr. Bondy va analiza, de asemenea, cum să ia în considerare diverse lecții legate de emoții și cum să încorporeze analiza lui Skinner în proiectarea lecțiilor eficiente. Aceste lecții pot implica copii foarte mici, adolescenți sau adulți care continuă să aibă dificultăți legate de acest subiect. Acest webcast va analiza de ce acest domeniu este atât de dificil pentru cei cu autism și va sugera strategii de predare care pot duce la dobândirea cu succes a acestor competențe lingvistice complexe. Sunt Stăpânul Emoțiilor mele este potrivit pentru toți membrii echipei de educație care doresc să afle mai multe despre limbajul emoțiilor, inclusiv logoped, părinți, profesori, paraprofesiști, analiști de comportament, psihologi, asistenți sociali și / sau specialiști care oferă servicii pentru persoanele cu tulburări ale spectrului autist. Ce veți începe să învățați:
  • Să descrieși modul în care copiii învață de obicei să vorbească despre „evenimente private”
  • Tipul de informații la care răspund adulții atunci când îi învață pe copii să spună despre emoțiile lor și despre ce poate lipsi copiilor cu autism
  • De ce abordările tradiționale ale predării „limbajului emoțiilor” s-ar putea să nu fie eficiente și cum pot fi îmbunătățite
  • Cum să profitați de afișajele emoționale existente și cum să creați situații care pot induce astfel de sentimente
  • De ce nu este foarte ușor să predați „cu adevărat”
  • De ce este util să participați la atelierul de o zi intitulat Limbajul emoțiilor
Prezentator: Dr. Andy Bondy  Participați la atelierul Limbajul emoțiilor pentru a afla mai multe despre acest subiect. De asemenea, puteți vizualiza programul cursurilor noastre.

PECS și Comportamentul verbal a lui Skinner

60 de minute Alăturați-vă lui Andy Bondy, și lui Lori Frost, în timp ce explorează modul în care munca lui B.F. Skinner poate ajuta pe toată lumea să înțeleagă mai bine modul în care limbajul poate fi privit dintr-o perspectivă comportamentală. Informațiile sunt prezentate într-un mod simplu și conversațional, permițând chiar și unui începător să înțeleagă conceptele discutate. Descriere generală Skinner a scris o importantă analiză comportamentală a limbajului în cartea Comportamentul verbal. În această carte, el arată cum putem privi părțile de bază ale limbajului și cum putem determina modul în care acestea sunt legate sistematic de aspecte importante ale mediului. Înțelegând modul în care aceste părți de limbaj - numite operanți verbali - sunt dobândite, putem planifica mai bine să ajutăm elevii cu provocări de comunicare, să stăpânească părți simple, precum și părți mai complexe ale limbajului. Analiza sa a subliniat că forma sau modul de comunicare nu este la fel de important ca înțelegerea funcțională a părților de limbaj. De exemplu, solicitarea unui măr duce la un rezultat diferit decât comentariile despre un măr. A vorbi despre un măr care este în fața ta este diferit decât să vorbești despre mărul pe care l-ai mâncat ieri. Analiza lui Skinner subliniază, de asemenea, de ce anumite părți ale limbajului - „Îmi doresc cu adevărat mărul” - sunt atât de dificile de învățat pentru persoanele cu autism. În cele din urmă, subliniem că această analiză poate fi utilă pentru toată lumea - părinți și profesioniști din diferite domenii de studiu. PECS și Comportamentul verbal a lui Skinner sunt potrivite pentru toți membrii echipei educaționale care doresc să afle mai multe despre Skinner's Verbal Behavior, inclusiv logopezi, părinți, profesori, paraprofesioniști, analiști de comportament, psihologi, asistenți sociali și / sau alți specialiști care oferă servicii pentru persoanele cu tulburări ale spectrului autist. Ce vei învăța:
  • Definiția comportamentul „verbal” și „vocal”
  • Să numiți cele trei condiții de antecedent pentru comportamentul verbal
  • Să enumerați trei operanți verbali primari
  • Să analizați operanți verbali puri versus operați verbali cu control multiplu
Prezentatori: Dr. Andy Bondy si Lori Frost Participați la atelierul de comunicare de analiză și reglare fină pentru a afla mai multe despre acest subiect. De asemenea, puteți vizualiza programul nostru actual de cursuri.
Webcast-urile noastre sunt prezentări de diapozitive cu narațiune audio care sunt transmise de pe site-ul nostru și vizualizate pe computerul dvs. Vă rugăm să rețineți că difuzările noastre web nu sunt live și nu permit interacțiunea dintre prezentatori și public. Webcast-urile sunt doar prezentări generale și nu sunt destinate să înlocuiască cursurile de instruire din zonele relevante.