Echipa Clinică

Andy Bondy, PhD
Andy Bondy este președinte și cofondator Pyramid Educational Consultants. Dr. Bondy este un lider inovator în domeniul autismului și analizei comportamentale aplicate. A condus timp de paisprezece ani un sistem de școli publice la nivel de stat pentru elevii cu autism. Este co-autor al Manualului de instruire PECS. De asemenea, el a scris Pyramid Approach to Education, un manual de instruire care oferă o orientare integrată spre dezvoltarea unor medii educaționale eficiente care îmbină analiza comportamentului aplicat cu activitățile funcționale și strategiile creative de comunicare. Dr. Bondy și-a primit MA și doctoratul de la UNC Greensboro și și-a finalizat stagiul clinic în 1976 la Universitatea din Kansas Medical Center. Dr. Bondy a prezentat numeroase lucrări, prelegeri și ateliere la conferințe și convenții regionale, naționale și internaționale privind analiza comportamentului, PECS și Abordarea Piramidală a Educației -Ghid pentru ABA Funcțională. El a rămas activ în cercetare și scriere, continuă să dezvolte metode noi și inovatoare de a ajuta copiii cu autism și tulburări de dezvoltare conexe.
Lori Frost, MS, CCC-SLP
Lori Frost este vicepreședinte și cofondator Pyramid Educational Consultants. Este co-autoare a Manualului de instruire PECS. Ea a fost pilonul din spatele creării PECS, un sistem unic care permite copiilor cu abilități limitate de comunicare să inițieze comunicarea cu profesorii, părinții și colegii. Lori Frost are o bogată experiență în predarea comunicării funcționale și analiza comportamentului aplicat. Ea a asistat la dezvoltarea unui număr de pachete de instruire concepute pentru a preda abilități lingvistice și academice. Lori Frost a obținut licența în patologie de vorbire și audiologie de la Universitatea din Arkansas și MS în patologie de vorbire și de limbaj de la Universitatea din Carolina de Nord de la Chapel Hill în 1982. A lucrat în multe medii școlare publice și private ca patolog de vorbire. În calitate de consultant Pyramid, Lori Frost a călătorit în întreaga țară și în lume, predând cursuri despre PECS și Pyramid. A prezentat o serie de lucrări și prelegeri despre autism și comunicare, a fost co-autor al mai multor articole și capitole și este respectată de profesioniștii din domeniul ei ca lider în sistemele de comunicare funcționale.
Lili Covaci

Lili Covaci este Psiholog Specialist Autonom și consultant Pyramid din anul 2010. Și-a finalizat cursurile de analiză aplicată a comportamentului la Florida Institute of Technologies în 2019. De-a lungul anilor a fost implicată în diferite organizații non-profit în crearea, dezvoltarea și coordonarea centrelor de zi pentru copii și adulți cu autism și diverse dizabilități. Are peste 20 de ani de experiență în lucrul cu adulți și copii cu autism, sindroame genetice rare și diverse dizabilități de dezvoltare în centre rezidențiale, centre de zi și familii din comunitate. Lili are o vastă experiența de consultanță, formare și implementare a programelor de intervenție din analiza comportamentului aplicată. Este pasionată și dedicată activităților ce țin de dezvoltarea abilităților de viață independentă pentru adolescenți și adulți cu dizabilități.

Ioana Corompaki

Ioana Corompaki este psiholog clinician autonom, consultant Pyramid și BCBA. Lucrează în domeniul educației speciale cu adulți și copii afectati de autism, sindroame genetice rare și diverse dizabilități de dezvoltare din anul 2009. Este co-fondator al Asociației Pyramid Learning Center din 2014, a absolvit cursul de master ABA la Florida Institute of Technology în 2018 și este membru Board Certified Behavior Analyst. Ioana oferă cursuri de formare PECS și Abordarea Piramidală a Educației-ABA Funțională specialiștilor, părinților și echipelor educaționale din domeniul educației speciale. Coordonează programele de intervenție din cadrul Asociației Pyramid Learning Center Oradea și oferă consultanță în școli, la domiciliu și în comunitate, concentrându-se pe dezvoltarea sistemelor de comunicare funcționale și a unor medii educaționale eficiente de învățare ce au ca scop principal creșterii calității vieții persoanelor cu nevoi speciale și a familiilor acestora.