Prezentarea cursurilor

Care sunt avantajele participării la un curs de instruire PECS Nivel 1, comparativ cu citirea manualului de instruire PECS?

Manualul de instruire PECS, ediția a II-a oferă teoria din spatele Sistemul de Comunicare prin Schimb de Imagini/ Picture Exchange Communication System (PECS) și pașii pentru predarea protocolului PECS. Instruirea PECS Nivel 1 oferă, de asemenea, teoria și pașii pentru predarea PECS, dar există beneficii mari în urma participarii la formare, care includ:

  • Află poveștile si exemplele din viața reală, legate de implementarea PECS
  • Vezi PECS în acțiune cu ajutorul  videoclipurilor
  • Vezi activități practice și lecții utilizate pentru implementarea PECS
  • Participarea la discuții și activități de grup
  • Exersarea cu ajutorul jocului de rol al fazelor PECS, cu feedback de la prezentator
  • Află despre cele mai actualizate soluții de implementare
  • Află despre cercetările actuale

La finalul cursului PECS Nivel 1, participanții au abilitățile necesare pentru a începe PECS împreună elevii sau copiii lor. Manualul de instruire PECS, ediția a II-a este o resursă suplimentară excelentă, ghid și instrument de referință atunci când implementați protocolul PECS după ce ați participat la un curs PECS.

Informații suplimentare despre cum să vă înscrieți la cursul de formare PECS pot fi găsite aici.

Nu am fost niciodată instruit să implementez PECS. La ce curs/atelier ar trebui să particip?

Dacă sunteți interesat să aflați cum să implementați Sistemul ce Comunicare prin Schimb de Imagini Picture Exchange Communication System (PECS), instruirea PECS Nivel 1 este potrivita pentru dvs. Cursul dureaza două zile intregi, pline de informații interesante, prezentate într-o manieră dinamică. Acest curs acoperă următoarele:

  • Componentele cheie ale Pyramid pentru crearea mediilor educaționale eficiente
  • Strategii pentru a crea o multitudine de oportunități de comunicare
  • Relația dintre PECS și abordările tradiționale de comunicare
  • Cum să implementați toate cele șase faze ale PECS cu persoanele țintă utilizând o orientare analitică a comportamentului
  • Criteriile pentru tranziția de la PECS la alte modalități de comunicare

Veți finaliza cursul cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a începe implementarea protocolului PECS cu elevii dvs.

Am finalizat instruirea PECS Nivel 1. Vreau să aflu mai multe despre PECS. La ce ar trebui să particip mai departe?

Dacă ați participat deja la cursul PECS Nivel 1 , ați folosit PECS cel puțin trei luni și doriți să aflați mai multe despre PECS și / sau cum să extindeți PECS pe parcursul zilei, atunci cursul PECS Nivel 2, este opțiunea perfectă. Instruirea PECS Nivel 2 se concentrează pe următoarele:

  • O trecere în revista a fiecăreia dintre cele șase faze ale protocolului PECS
  • Exersare și joc de rol ale fazelor PECS
  •  Rezolvarea problemelor folosind soluții specifice pentru elevul dvs.
  • Identificarea strategiilor pentru implementarea oportunităților de comunicare în cadrul unor varietăți de activități pe tot parcursul zilei
  • Discuții despre concepte avansate de limbaj, cum ar fi adjective, prepoziții, verbe
  • Identificarea unei varietăți de lecții de comentariu

Acest curs combină prelegerea, discuția de grup și activitățile de grup, precum și jocul de rol cu ​​feedbackul direct al prezentatorului. Veți finaliza acest curs cu o mulțime de idei noi pentru a crea oportunități de comunicare!

Înregistrare Și Anulare

Cum mă pot înscrie la un curs?

Vă puteți înregistra oricând online sau prin e-mail, fax, telefon sau poștă. Înregistrarea la fața locului este posibilă și în dimineața cursului. Este recomandat să vă înregistrați cu cel puțin 10 zile înainte de data/e de începere a cursului, mai ales dacă doriți să comandați produse și să fie livrate în cadrul cursului.

Care este politica de anulare?

Politica de anulare:

Toate anulările trebuie primite cu 21 de zile înainte de data de începere a cursului pentru a primi o rambursare integrală. Anulările primate cu mai puțin de 21 de zile de la data de începere a cursului, sunt eligibile pentru a primi un voucher de credit, care poate fi aplicat unui viitor curs susținut de Pyramid. Anulările primite în sau după prima zi a cursului nu sunt eligibile pentru rambursare sau voucher de credit.

Informații De Contact

Cum pot contacta Pyramid în vederea unor eventuale întrebări?

Dacă aveți o întrebare specifică PECS / Pyramid, vă rugăm să ne contactați aici. De asemenea, ne puteți trimite prin e-mail direct la romania@pecs.com. Vă vom răspunde la întrebare în termen de 3 zile lucrătoare. Dacă aveți întrebări specifice cu privire la găzduirea / participarea la un curs, sau doriți mai multe informații despre consultanță, nu ezitați să ne contactați direct la +40 0723 671 338.

Care este adresa fizica?

Adresa pentru Pyramid Educational Consultants din România este următoarea:

Pyramid Educational Consultants Romania (Numai romana)
Strada Giacomo Puccini 8,
bl 43.Sc A, Ap.2 Bucuresti