Întrebări generale

Produsele sunt destinate exclusiv utilizării persoanelor cu tulburări din spectrul autist?

Nu, produsele noastre care sunt utilizate pentru a implementa protocolul PECS sunt utilizate pentru persoanele care au dificultăți în folosirea vorbirii ca mod principal de comunicare, cât și pentru cei care au nevoie să își dezvolte vorbirea. Produsele care se concentrează pe suporturi vizuale, întărire și activități / lecții, sunt potrivite atât pentru elevii din învățământul de masa, cât și pentru cei din învățământul special.

Pentru ce vârste sunt produsele dvs.?

Produsele noastre au fost folosite de elevi de toate vârstele.

Pyramid oferă versiuni digitalizate ale produselor lor?

Da. Cu toate acestea, doar câteva produse au opțiunea de a descărca o copie digitală.

Unde găsesc linkul pentru a descărca produsul digital?

Un link va fi furnizat pentru descărcarea produsului digital după efectuarea unei achiziții și confirmarea plății. Linkul poate fi găsit în „Contul meu” sub istoricul comenzilor. Selectați comanda care include produsul descărcabil.

Cum folosesc imagini pentru CD-ul PECS?

Puteți accesa un tutorial detaliat aici.

Imaginile Orarului Vizual sunt diferite de PECS 151?

Da, imaginile orarului vizual  conțin pictograme ale activităților care sunt folosite în mod obișnuit la școală, acasă și în comunitate; vin într-o singură dimensiune. PECS 151 este un set de imagini de vocabular format din articole și activități solicitate cel mai frecvent de către elevi, precum și atribute și începuturi de propoziții. Sunt disponibile în 2 dimensiuni diferite: mici și mari.

Despre ce este vorba în ediția a II-a a Pyramid Approach to Education,?

Cartea conține materiale despre următoarele subiecte:

 • Felul în care ne comportăm
 • Ce să predăm: Obiective funcționale
 • Sisteme de întărire puternice
 • Comunicare și abilități sociale
 • Prevenirea și reducerea comportamentelor inadecvate din punct de vedere contextual
 • Generalizare
 • Proiectarea lecțiilor eficiente
 • Strategii specifice de predare
 • Minimizarea și corectarea erorilor
 • Colectarea și analizarea datelor: de ce-ul și cum-ul în colectarea datelor
Ce pot face dacă am o întrebare despre un produs?

Vă rugăm să ne contactați la +40 0723 671 338, iar un reprezentant vă va ajuta cu plăcere. Întrebările despre produse pot fi trimise de asemena și prin e-mail la adresa romania@pecs.com.

Pot trimite o idee de produs?

Da. Vă rugăm să trimiteți sugestiile originale de produs / imagine la development@pecs.com.

Pot trimite o idee de imagine pentru CD-ul Pics pentru PECS?

Da. Vă rugăm să trimiteți sugestiile la development@pecs.com.

Comenzi și plată

Cum pot previzualiza produsele înainte să le comand?

Majoritatea produselor noastre pot fi previzualizate vizitând pagina produsului de pe site, sau pe canalul nostru de YouTube. Alte produse sunt prezentate la  atelierele noastre. Dacă aveți întrebări suplimentare despre produse, trimiteți-ne un e-mail la romania@pecs.com sau sunați la +40 0723 671 338.

Când pot plasa o comandă?

O comandă poate fi plasată prin fax sau on-line non stop. Comenzile prin telefon pot fi plasate de luni până vineri între orele 9:00 – 17:00 (cu excepția sărbătorilor legale)

Cum pot achita o comandă?

Sunt acceptate cardurile Visa, MasterCard, Discover, American Express. Toate plățile ar trebui să fie în lei. Pentru a evita duplicarea comenzilor, vă rugăm să alegeți o singură metodă de plata.

Cum știu dacă comanda mea a fost primită/ înregistrată

Comenzile plasate online vor primi o confirmare prin e-mail. Comenzile telefonice, trimise prin e-mail, poștă sau prin fax vor primi confirmare numai la cererea clientului. De asemenea, ne puteți contacta apelând +40 0723 671 338 pentru a primi confirmare și / sau pentru a verifica starea comenzii.

Mă aflu în afara România. Cum plasez o comandă internațională?

Comenzile internaționale pot fi plasate online, telefonic, prin poștă, email sau prin fax. Ne pare rău însă comenzile prin ordin de plată nu sunt acceptate pentru comenzile internaționale.

Taxe și impozite: Destinatarul unei expediții internaționale poate fi supus taxelor de import, care se percep odată ce o comandă ajunge în țara desemnată. Taxele suplimentare pentru vămuire trebuie să fie suportate de destinatar; nu avem control asupra acestor taxe și nu putem prezice care ar putea fi acestea. Deoarece politicile vamale variază foarte mult de la o țară la alta, vă rugăm să contactați biroul vamal local pentru informații suplimentare.

Ce se întâmplă dacă fac parte dintr-o organizație scutită de taxe?

Dacă sunteți o organizație scutită de taxe și plătiți cu card bancar, vă rugăm să completați un formular de comandă și să îl trimiteți la romania@pecs.com împreună cu o copie a certificatului doveditor pentru scutirea de taxe, sau să ne contactați la +40 0723 671 338 pentru a plasa o comanda.

Pyramid împărtășește informațiile mele personale?

Nu. Vă rugăm să consultați politica noastră de confidențialitate pentru mai multe informații.

Întrebări legate de livrare

În cât timp îmi primesc comanda?

De obicei, comenzile vor sunt expediate în termen de 1-3 zile lucrătoare de la data primirii comenzii. Vă rugăm să permiteți încă 5-7 zile lucrătoare pentru livrarea standard în SUA. Termenii de expediere pot varia pentru comenzile internaționale. Opțiunile de expediere rapidă sunt disponibile contactând biroul de afaceri. (Vă rugăm să citiți și întrebările frecvente, „Cât costă expedierea comenzii mele?” Pentru opțiuni și tarife pentru expediere rapidă.)

Cat costă transportul?

Expedierile pentru America continentală (cu excepția Alaska și Hawaii) reprezintă 10% din comanda totală sau un minim de 7 USD. Expedierile către Canada, Puerto Rico, Alaska și Hawaii reprezintă 10% din totalul comenzii sau un minim de 15 USD. Expedierile internaționale fac obiectul unor taxe și impozite suplimentare.

Opțiunile de expediere rapidă vă sunt disponibile contactând biroul nostru la 1-888-732-7462. Opțiunile de expediere și tarifare rapidă sunt următoarele (vă rugăm să rețineți că taxele pentru expedierea rapidă se adaugă la taxele de livrare standard. Veți plăti pentru expedierea efectivă plus tariful rapid. Nu se fac livrări sâmbăta. Toate livrările rapide sunt garantate până la ora 15:00):

 • Ziua următoare – 15 USD
 • A doua zi – 10 USD
 • • 3 zile – 5 USD

Retururi și garanții

Care este politica dvs. de retur și rambursare?

Înlocuirea sau rambursarea unui produs poate fi emisă până la 30 de zile de la data livrării produsului, excluzând returnarea și înlocuirea. Exista exceptii. Vă rugăm să consultați secțiunea de retur pentru a vedea politica noastră completă de returnare a produselor.

Care este perioada de garanție a produselor?

Produsele cumpărate direct de la Pyramid sunt garantate împotriva defectelor de material și de fabricație timp de un an întreg de la data expedierii, cu excepția cazului în care se specifică altfel. Orice astfel de defect va fi reparat sau produsul înlocuit, la întoarcerea în depozitul nostru situat în New Castle, Delaware. Orice produs capată urme de uzură, pe măsură ce este utilizat și nu are garanție împotriva deteriorării normale.