I. Livrare
A. Livrări În România

Toate comenzile expediate în Statele Unite ale Americii vor fi supuse unei taxe de transport și de manipulare de 10% sau a unui minim de 7.00 USD.

B. Livrări Internaționale

Comenzile internaționale sunt binevenite! Tarifele de expediere sunt calculate în funcție de țara de destinație și greutatea coletului. Tarifele taxelor sunt totalizate la momentul efectuării plății.

C. Impozite Și Taxe

Beneficiarul unei expedieri în afara Statelor Unite poate fi supus unor taxe și impozite de import, care sunt percepute odată ce o expediere ajunge în țara dvs. Cheltuielile suplimentare pentru vămuirea personală trebuie suportate de către destinatar; nu avem niciun control asupra acestor taxe și nu putem prezice care pot fi acestea. Politicile vamale variază mult de la o țară la alta; trebuie să contactați biroul vamal local pentru informații suplimentare.

II. Retur

Scopul nostru la Pyramid Educational Consultants, Inc. (PEC Inc.) este să proiectăm și să oferim produse de comunicare funcționale care să le permită persoanelor să comunice de-a lungul vieții. Înțelegem că pot apărea următoarele situații: un produs poate să nu pară satisfăcător pentru cumpărător; este posibil ca un client să fi primit un articol care să conțină un defect sau produsul este deteriorat din fabricație; a primit un produs necomandat sau a primit o cantitate eronată. În lumina evenimentelor menționate mai sus, (PEC Inc.) a conceput o „Politică de Retur a Produselor” care va permite clienților noștri apreciați să obțină satisfacție fie prin înlocuirea unui produs, fie prin rambursare. Pentru a asigura o returnare a produsului PEC Inc. de succes, trebuie să se aplice toți termenii și condițiile următoare:

A. Produs Defect:

Orice produs (e) care prezintă  defecte sau este deteriorat trebuie să fie raportat în termen de 10 zile de la Data Livrării Produsului *, contactând Departamentul de Îngrijire a Clienților PEC Inc.

B. Eroare De Produs:

Orice eroare de produs (e) sau lipsuri brute trebuie raportate în termen de 10 zile de la Data Livrării Produsului *, contactând Departamentul de Îngrijire a Clienților PEC Inc.

C. Returnarea Produselor:

La discreția clientului, produsul poate fi înlocuit sau rambursat, excluzând transportul de retur. Vă rugăm să citiți cu atenție următoarele criterii pentru a identifica dacă produsul dvs. este sau nu eligibil pentru înlocuire sau rambursare. 

Pentru ca un produs să fie înlocuit sau rambursat sau care a fost considerat „nedorit”, trebuie raportat la PEC Inc. în termen de 30 de zile de la Data Livrării Produsului*. Se vor aplica excluderi. Vezi lista completă în secțiunea D. 

Orice produs PEC Inc. nedorit trebuie returnat într-o Condiție pentru Revânzare** și să includă toate componentele produsului în ambalajul original.

Va trebui să obțineți un număr de Autorizare pentru Returnarea Mărfii (cunoscut și sub denumirea de RMA), contactând gratuit Departamentul Customer Care Departament PEC Inc. Returnarea produselor trebuie livrată departamentului nostru în termen de 14 zile de la data emiterii numărului dumneavoastră RMA alocat. 

La expedierea produselor la PEC Inc., vă rugăm să vă asigurați că marcați numărul dvs. RMA pe exteriorul coletului. Doar coletele marcate cu un număr alocat (RMA) vor fi acceptate, orice returnări neautorizate vor fi refuzate și trimise înapoi pe cheltuiala clientului.

Returarea produselor trebuie să fie însoțite de ambalajul  original sau factura și expediate la adresa furnizată mai jos.

Contactați +40 0723 671 338 pentru a obține un număr (RMA) și / sau a raporta orice produs (e) defect / daune sau erori .

 Pyramid Educational Consultants Romania

Attn: Returns

Strada Giacomo Puccini 8,
bl 43.Sc A, Ap.2 Bucuresti

 D. Produse Excluse:

1. Picture Exchange Communication System (PECS) Training Manual
2. Lesson Plans
3. The Pyramid Approach to Education
4. EMPOWER! Book & CD
5. Welcome to School
6. A Pictures Worth
7. Autism 24/7
8. Verbal Behavior
9. Where Are We Going?… ( all five book series)
10. Timed Activity Schedule
11. Pics for PECS™
12. PECS Data Forms CD
13. Discrimination Training Alternatives DVDs.
14. Product downloads:

a. Lesson Plans
b. Pics for PECS™
c. Upgrade PECS Data Forms CD

*Data Livrării ProduselorAceastă dată face referire la data în care produsele PEC Inc. au ajuns la destinația ta. Deținem date electonice privind atât data de transport cât și de livrare și putem oferi clientului dovada la cerere.

***Condiție pentru refolosire: Când trimiteți înapoi la Pyramid obiectul nedorit, vă rugăm să fiți atenți la daunele potențiale care pot apărea în timp ce articolele returnate sunt în tranzit către departamentul nostru. Vă rugăm să împachetați și să protejați elementele corespunzător și cu atenție pentru a preveni eventualele pagube care ar putea apărea în timpul procesului de expediere. Dacă un articol este primit și considerat a fi într-o condiție care nu se  poate refolosi, produsul (e) va fi returnat pe cheltuiala clientului.

Last Revised: februarie 10, 2022