Scopul nostru la Pyramid este să proiectăm și să oferim produse de înaltă calitate. Înțelegem că pot apărea următoarele situații: produsul nu satisface clientul; clientul a primit un produs defect din fabricație; clientul a primit un produs nedorit sau a primit o cantitate greșită a produselor. În cazul situațiilor menționate, avem Politica de Retur a Produselor” ce permite clienților noștri să obțină satisfacția fie prin înlocuirea produsului sau returul sumei. Pentru a returna produsul cu success, toți termenii și toate condițiile trebuiesc indeplinite:

Produs Defect:

  • Produsul să fi fost cumpărat de la Pyramid Educational Consultants
  • Orice produs(e) defect sau deteriorat trebuie raportat în 10 zile de la Data Livrării Produsului*  contactând Departamentul de Produse +40 0723 671 338.

Eroare De Produs:

Orice eroare cantitativă a produsului trebuie raportată în 10 zile de la Data Livrării Produsului*contactând Departamentul de Produse la +40 0723 671 338.

Produse Rambursate & Înlocuite:

La cererea clientului se poate efectua schimbarea produsului sau rambursarea acestuia, fiind excluse taxele de retur și de înlocuire a mărfurilor. Vă rugăm citiți cu atenție criteriile pentru a identifica dacă produsul dvs. este sau nu eligibil pentru înlocuire și/sau rambursare.

  • Pentru a primi înlocuirea/schimbarea sau pentru rambursarea oricărui produs considerat ”nedorit” acesta trebuie raportat Departamentului de Produse în 30 de zile de la data ”Livrării Produsului”. Sunt anumite excepții care se aplica (Vă rugăm consultați lista completă a produselor nereturnabile, Produse Exculse)
  • Orice produs nedorit trebuie returnat la Pyramid în Condiții de Revânzare***, incluzând toate componentele produsului din pachetul original.
  • Este necesar să obțineți un Număr Autorizat de Retur al Mărfii (se mai numește Număr RMA) contactând Departamentul de Produse de la Pyramid la numărul +40723671338
  • Produsul(e) trebuie returnate la Departamentul de Produse în termen de 14 zile de la emiterea numărului RMA.
  • Când expediați produsele la Pyramid, vă rugăm asigurați-vă că treceți Numărul RMA pe exteriorul coletului. Doar coletele marcate cu Numărul RMA vor fi acceptate. Orice retur neautorizat va fi refuzat si re-expediat pe cheltuiala clientului.
  • Retururile trebuiesc însoțite de ambalajul original sau factură și expediate la adresa de mai jos.
  • Returnați produsele la:

Pyramid Educational Consultants Romania
Strada Giacomo Puccini 8,
bl 43.Sc A, Ap.2 Bucuresti

Remember to: contact +40 0723 671 338 to obtain a RMA Number and/or report any product(s) defects/damages or gross errors/shortages.

*Product’s Date of Delivery: This is the date that the shipment of products purchased from Pyramid reached your destination. We have electronic records stating both the shipment and delivery dates and may provide proof of delivery upon customer’s request.

Eroare De Produs

  • Pics for PECS® CD

***Condiție pentru refolosire: Când trimiteți înapoi la Pyramid obiectul nedorit, vă rugăm să fiți atenți la daunele potențiale care pot apărea în timp ce articolele returnate sunt în tranzit către departamentul nostru. Vă rugăm să împachetați și să protejați elementele corespunzător și cu atenție pentru a preveni eventualele pagube care ar putea apărea în timpul procesului de expediere. Dacă un articol este primit și considerat a fi într-o condiție care nu se poate refolosi, produsul (e) va fi returnat pe cheltuiala clientului.