Urmăriți demonstrații video, Descărcați Ghidul de Utilizare, Înregistrați-vă pentru instruire și Accesați alte informații pentru a vă ajuta elevii să înceapă tranziția de la PECS la PECS IV +

Soluția de Comunicare Digitală a Dezvoltatorilor PECS:

 • Creați până la 20 de pagini digitale personalizate astfel ca elevul dvs. să le utilizeze pentru a comunica.
 • Arată la fel o carte de comunicare tradițională PECS
 • Caracteristici specifice pentru strategia de întârziere amânată create special pentru a facilitata dezvoltarea limbajului.
 • Voce personalizată în aplicație pentru utilizatorii care încă nu au dezvoltat limbaj.
Download on the Apple App Store

Introducere

Demonstrație Video
Ghid De Tranziție De La Pecs La Un Dispozitiv Generator de Voce
Dr. Andy Bondy & Lori Frost MS, CCC-SLP Vorbesc Despre PECS IV+

Detalii

Descriere & Caracteristici

PECS IV + este soluția pentru tranziția de la PECS la dispozitivul de înaltă tehnologie CA/A. Pentru elevii care stăpânesc Fazele de la  I la IV ale Sistemului de Comunicare prin Schimbul de Pictograme folosind cărți tradiționale PECS, PECS IV + este pasul următor la înalta tehnologie! De la Pyramid Educational Consultants, dezvoltatorii metodei bazată pe dovezi și de de renume mondial PECS, PECS IV +  permite utilizatorilor să construiască Banda de Comunicare (Sentence Strip™) cu multiple imagini printr-o pagină dedicată Începuturilor de Propoziție ™ și până la 20 de pagini digitale în cartea PECS pentru aplicația de redare vocală.

Caracteristicile PECS IV+:
 • Arată la fel ca o carte tradițională PECS cu pagini colorate, benzi cu arici (VELCRO®) și Bandă de Comunicare astfel poți crea o carte PECS IV + identică cu cartea PECS a elevului tău.
 • Trage și plasează imaginile de pe pagini pe Banda de Comunicare la fel ca pentru cartea de comunicare tradițională PECS.
 • Schimbă paginile derulând și atingând semnele de carte.
 • Rearanjează imaginile pe Banda de Comunicare fară a fi nevoie să le șteargă.
 • Ștergeți benzile de propoziție cu o singură apăsare de buton sau ștergeți imagini individuale, glisându-le înapoi în carte
 • Include peste 1,000 de imagini Pics 4 PECS
 • Integrează caracteristici din protocolul PECS precum întârzierea programată a redării vocale.
Personalizați Fiecare Carte:
 • Deschideți sau închideți pagina dedicată Începuturilor de Propoziție printr-o singură atingere
 • Creați de la la 1 la 20 de pagini
 • Până la 24 de imagini pe fiecare pagină
 • Personalizați fiecare pagină cu numărul de benzi Velcro, culoare, iconiță de categorie și/sau număr de imagini pe fiecare pagină
Personalizați Imaginile:
 • Folosiți oricare din imaginile incluse Pics 4 PECS sau adăugați imagini din propria bibliotecă și web.
 • Schimbați textul imaginii.
 • Puneți textul in partea de sus sau de jos a imaginii, sau eliminați textul din imagini.
 • Schimbați mărimea imaginilor
 • Funcția de căutare pentru biblioteca inclusă Pics 4 PECS
Vorbire:
 • Folosiți sintetizatorul de voce personalizat inclus (AVSpeechSynthesizer) sau înregistrați-vă propria voce.
 • Încorporați întârzierea redării vocale, bazată pe cercetare, pentru Banda de Propoziție astfel încât să oferim elevului oportunitatea să vorbească.
Selectați Din Profilurile Incluse Sau Creați Noi Profile Pentru Personalizare:
 • Cum se mută imaginile: atinge, trage sau ambele
 • Cum să ștergi (resetezi) Banda de Propoziții
 • Vizibilitatea paginii cu Începuturi de Propoziție
 • Citirea Bandei de Propoziții de la stînga la dreapta sau de la dreapta la stânga
 • Când să citească Banda de Propoziții:după selectarea fiecărei imagini sau cu o singură atingere a butonului “Vorbește” după ce Banda de Propoziții este completă
Urmărește Timpul De Folosire A Dispozitivului De Către Elev:
 • Lista zi de zi a Benzilor de Propoziție contruite de elev
 • Analiza săptămânală și lunară a celor mai frecvente imagini utilizate
Abilităti Necesare

Pyramid Educational Consultants nu recomandă începerea trainingului de comunicare funcțională cu o aplicație sau un dispozitiv generator de voce deoarece aceste opțiuni tehnologice nu necesită interacțiunea socială care este vitală comunicării și este fundamentul Sistemului de Comunicare prin Schimbul de Imagini. Trainingul Comunicării Funcționale trebuie să înceapă cu o Carte Traditională de Comunicare PECS.

Cercetările au demonstrat că cei mai mulți elevi pot învăța cu tehnologie scăzută Fazele de la I la IV a protocolului de Comunicare PECS între 3 și 9 luni

Noțiuni De Bază

Ghidul Noțiunilor De Bază
Cum Să Iți Setezi Prima Carte Pecs Cu PECS IV+

Training

Participă La Un Curs De Tranziție De La Pecs La DGV/SGD

Participă la workshop-ul Tranziția de la PECS la SGD’s/DGV

Este pregătit elevul tău să facă tranziția la un Dispozitiv Generator de Voce? Ajutați la selectarea unui dispozitiv și/sau pregătiți elevul pentru tranziție? Aflați mai multe despre whorshop Tranziția de la PECS la DGV/SGD’s aici.

Solicită Consultanță La Domiciliu

Consultanța la domiciliu este disponibilă pentru support adițional. Pentru mai multe informații vizitați pagina Servicii de Suport.

Testimoniale

Testimonial Părinte

Sunt atât de fericită cu aplicația PECS IV+ încât consider că este important să le spun oamenilor de la Pyramid care au creat acestă aplicație cum mi-a schimbat viața.

Fiul meu Neel cu Autism are 5 ani și a folosit cartea de comunicare PECS atât la școala specială cât și acasă de la vârsta de 2 ani și jumătate. Este în faza 5 PECS. Neel este nonverbal, dar are o întelegere bună a cel puțin 200 de cuvinte, fraze și cereri pe care le folosește în mod regulat. Am fost întotdeauna proactivă în a face poze, a le printa și lamina și a avea tot timpul cartea cu noi, nu doar la școală, dar și în comunitate. Pe măsură ce vocabularul său se dezvolta, cartea devenea din ce în ce mai mare și un pic mai dificil de gestionat. Ca părinți intotdeauna ne-am dorit ca Neel să folosească Comunicarea Alternativă/Augumentativă (AAC). Am încercat aplicația (picture card maker) pe iPad, astfel încât el să își creeze propriile alegeri precum ce melodii dorește să vizioneze pe YouTube, dar nu a avut success. Alte CAA (ACC’s) nu erau potrivite pentru el. Apoi, în urmă cu 2 luni am aflat că PECS a lansat această aplicație și abia am așteptat să o cumpăr. Așa că am achiziționat un iPad mini care să fie utilizat exclusiv ca dispozitiv de comunicare și am instalat aplicația PECS IV+. Neel a învățat să folosească aplicația în mai puțin de 30 de minute!! Așa că au trecut aproape 8 săptămâni și Neel merge automat la mini iPad-ul său, pentru a putea solicita ce dorește cu o „voce bărbătească”. Pentru că are memorie bună și își amintește cuvintele rostite, se descurcă mult mai  bine cu aplicația deoarece sintetizatorul spune cuvântul și Neel poate memora un simbol/imagine nouă mult mai rapid.

Gata cu tăierea imaginilor, laminarea și riscul ca fiul meu de 20 de luni să piardă imaginile din carte. Această aplicație este minunată și literalmente ne-a schimbat viața! O luăm peste tot. Doresc să spun UN MARE MULȚUMESC DIN NOU ȘI DIN NOU, tuturor celor care au contribuit la crearea acestei aplicații. Asemenea lui Steven Hawking, micuțul Neel are voce acum!

Salutări,
Ritu Iyer

Trimite Mărturia Ta Referitoare La PECS IV+

Ne bucurăm să auzim povestea ta! Pentru a trimite testimonialul tău pentru PECS IV+ ne poți contacta la apps@pecs.com.