PECS® Certificare Implementator™ Nivelul 1

Necesar: PECS Nivelul 1 Certificat de Participare
Preț : 2750,00 Ron   Valabil for 3 ani

Certificat de Competențe PECS Nivelul 1* 250,00 Ron

Demonstrați cunoștințele de bază ale protocolului PECS și a Abordării Pyramid a Educației prin examinare, obținând un scor de 90% sau mai mare. După promovarea examenului, mergeți mai departe la demonstrația practică PECS Nivel 1.

PECS Nivelul 1 Demonstrație Practică 2500,00 Ron

Demonstrați cunoștințele de bază în implementarea protocolului PECS și Abordarea Piramidală a Educației.

Cerințele includ demonstrații (live sau materiale video) de la Faza I până la faza VI, inclusiv o lecție de baza cu atribut, completarea planului instrucțional, date de colectare și o descriere a felului în care este implementat PECS în cadrul a două activități funcționale. Este necesară o auto evaluare pentru toate demonstrațiile trimise precum și teme de lucru în scris. Candidații au la dispoziție un an de la data înscrierii pentru completarea cerințelor.

PECS® Certificare Implementator ™ Nivelul 2

Necesar:Certificat Implementator PECS Nivelul 1 și Certificat de Participare PECS Nivelul 2
Preț: 2750,00 Ron   Valabil for 3 ani

Certificat de Competențe PECS Nivelul 2* 250,00 Ron

Demonstrați rezolvarea problemelor și cunoștințe de predare a abilităților avansate din protocolul PECS și a Abordarii Pyramid a Educației prin finalizarea unui examen, obținând un scor de 90% sau mai mare. După finalizarea cu succes, continuați cu demonstrația practică PECS Nivelul 2.

PECS Nivelul 2 Demonstrație Practică 2500,00 Ron

Demonstrați competențe avansate în aplicarea cunoștințelor protocolului PECS și Abordării Piramida lă a​ Educație. Cerințele includ demonstrații (live sau video) pentru implementarea Fazelor de la I la VI în activități funcționale diferite, predarea unei lecții cu atribut pentru Faza VI avansat, completarea planurilor de lecții și datele colectate corespunzătoare lecțiilor demonstrate.

Sunt necesare o auto evaluare pentru toate demonstrațiile trimise precum și teme de lucru în scris. Candidații au la dispoziție un an de la data înscrierii pentru completarea cerințelor.

* Examinările pentru cunoștințele  PECS Nivel 1 și PECS Nivel 2 sunt de asemenea disponibile independent de Programul de Certificare Implementator PECS. Taxa este de 25.00 USD, iar certificatele de examinare sunt valabile 2 ani.

Certificare PECS® Manager™

Necesar:Certificat Implementator PECS Nivelul 2 Curent & Certificat de Participare pentru Trainingul Abordarea Pyramid a Educației/ABA Funcțională
Preț : 7000,00 Ron   Valabil 3 ani

Certificat Manager PECS 7000,00 Ron

Demonstrează abilități legate de analizarea  și oferirea de feedback în implementarea PECS, înțelegând analiza Comportamentului Verbal a lui Skinner (1957)  și a Abordării Pyramid a Educației și, de asemenea, demonstrați competențe în prezentarea generală PECS. Cerințele includ aplicarea programului în întregime, participarea la Trainingul PECS Manager, prezentarea descrierii generale PECS, să oferiți feedback pentru implementarea PECS, completarea examinării și o auto evaluare pentru toate cerințele. Acest program este destinat persoanelor care lucrează în organizații educaționale și rezidențiale, nu este destinat persoanelor care lucrează în cabinete individuale private. Certificarea PECS Manager nu este un program pentru instruirea formatorilor, ci pentru cei care doresc sa devină lideri în vederea acurateții PECS la locul de muncă.

Reînnoirea Certificării PECS

Implementatorii și managerii certificați PECS își pot păstra nivelul de certificare actuală prin participarea la traininguri și reînnoirea demonstrării cerințelor Pyramid Educational Consultants înainte de data de expirare a certificatului. Orele de formare și cerințele sunt diferite pentru fiecare nivel. Fiecare reînnoire a certificatului este valabilă 3 ani.

Pentru informații suplimentare vă rog să contactați romania@pecs.com.